Kernkwadranten
ws kernkwadranten

Wat je zegt dat ben je zelf. 

Kwaliteit of valkuil, uitdaging of allergie? Van de ene persoon kun je veel hebben, een ander zit al snel spontaan in je irritatiezone. Soms met een reden, soms zomaar. Dat noemen we dan een allergie. Anderen hebben dat ook bij ons. Wat ligt hier aan ten grondslag en wat kunnen we ermee. Maak van de nood een deugd en leer je eigen kernkwaliteiten en die van een ander herkennen en erkennen.

Voor wie
Voor iedereen die zijn of haar professionele begeleiding wil uitbreiden met dit inzichtelijke model van Ofman om eigenschappen in beeld te brengen. Geschikt voor persoonlijk inzicht en als bemiddelingsmiddel om tot meer onderling begrip te komen.

Wat
De workshop is een kennismaking. Je ontdekt de kwaliteit in je valkuil en wat de ander jou te vertellen heeft met zijn of haar gedrag. Je maakt kennis met de verschillende kernkwadranten en oefent ermee. Je leert hoe je ze in kunt zetten om de communicatie tussen jezelf en een ander te verbeteren. Of om te bemiddelen bij anderen en de samenwerking of relatie weer in beweging te krijgen.

Trefwoorden zijn: kwaliteiten, inzicht, beweging, erkenning.

Aantal deelnemers
Aantal deelnemers 3 - 6.

Wanneer
Van 9.30 tot 12.30 uur.
Start bij voldoende deelnemers.

Waar
Amstelveen.  

Kosten € 50,- (incl. BTW)