Verhalen & metaforen

Deel 1

Jouw persoonlijk verhaal
Hoe vertel je jouw persoonlijke verhaal? En wat zegt een verhaal dat je raakt over jou? De kunst van verhalen en metaforen vertellen gaat terug tot het begin der tijden. Nog steeds hangen we ademloos aan de lippen van iemand die de kunst van het verhalen vertellen goed beheerst. Wat maakt dat we naar de bioscoop gaan of ontroerd raken door de tekst van een liedje? Waarom is dat zo? 

Voor wie
Voor iedereen die persoonlijk of professioneel nieuwsgierig is naar de kracht van verhalen en metaforen. Voor wie meer wil dan de rechtstreekse benadering en voor wie inspiratie op wil doen om zijn of haar begeleiding effectiever en creatiever te maken.   

Wat
In deze workshop leer je werken met metaforen en verhalen. Je ontdekt wat het geheim is van een goed verhaal en je ontwikkelt meer oog en oor voor het verhaal dat er al is. Je maakt gebruik van  taalpatronen uit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en hypnose. Je ontdekt hoe je verhalen en metaforen kunt gebruiken om antwoord te geven op een (levens)vraag en hoe je tot je eigen creatieve oplossing kunt komen.

Trefwoorden zijn: inspiratie, "beweging" en creativiteit.

Aantal deelnemers
Minimaal 6, maximaal 12.

Tijdsinvestering
Eén dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wanneer
Start bij voldoende deelnemers.

Waar
Amstelveen, Leusden

Kosten
€ 125,-- incl. BTW, koffie, thee en lunch.